AVSLÖJAR: Djurgårdens nya intresse – om Une Larsson försvinner

Marcus Danielssons kontrakt har gått ut med Gif Sundsvall och den 28-årige mittbacken kommer att lämna klubben.

Nu visar flera klubbar intresse – det har tidigare varit aktuellt med en flytt till Grekland (AE Larissa). Danielssons agent (Arash Bayat) har tidigare för Sundsvalls Tidning bekräftat att en Stockholmsklubb är aktuell. Dessutom uppges Elfsborg visa intresse. Detta enligt BT.

Enligt uppgifter till FotbollDirekt så för mittbacken samtal med Elfsborg, men utan att parterna än så länge kunnat komma överens.

Och enligt våra uppgifter har dessutom både Hammarby och Djurgården hört av sig om Danielsson. Hammarby har nämnts tidigare i media, men enligt FD:s uppgifter så är även Djurgården med i bilden.

Det finns dock inga förhandlingar i dagsläget. Än så länge ska Blåränderna enbart ha framfört ett intresse.

Enligt våra uppgifter ser Djurgården den mångårige tidigare Sundsvallsförsvararen främst som en tänkbar ersättare om någon försvinner – där ligger framför allt Jacob Une Larsson i riskzonen.
Une Larsson uppges, enligt andra FD-källor, vilja ta chansen att gå utomlands i januarifönstret om ett tillräckligt bra utländskt bud kommer, något Djurgården uppges ha information om.

Även Une Larssons mittbackskollega Jonas Olsson skulle kunna försvinna – i somras visade schweiziska Lugano intresse för den tidigare landslagsmannen.

Danielsson kommer att avvakta situationen i Djurgården och även utländska bud en tid till.

Klubbens sportchef Bosse Andersson vill inte kommentera Danielsson:

– Vi har ju spelare på den positionen. Några andra kommentarer har jag som sagt inte om spelare som inte tillhör oss, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Få senaste nyheterna om billiga fotbollströjor online i www.fotbollmaster.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *