Adidas Fotbollsskor Nyheter

I den här katalogen hittar du mer Adidas fotbollsskor nyheter, och du kan även lämna meddelande för oss. du kan hitta Adidas fotbollsskor waht du vill.Adidas släppt Ultra Boost rad nya skor

Officiella nyheter! Adidas i den senaste versionen av "Ultra Boost fotbollsskor" Boost mellansula appliceras på Billiga Fotbollsskor inrättat en perfekt gata och konkurrenskraftig gränsöverskridande paradigm.Silvret mellansula är inte en enkel transplantation av Boost. Jämfört med Yeezy det ger större motståndskraft än sass mer glänsande än den enkla vinden är svalare. Detta Adidas ACE Fotbollsskor är utformad för NFL-spelare, medan skor av de främsta sticka stickade övre jämfört m..

Adidas X 16.1 känguru läder fotbollsskor

Med Adidas X 16.1 att gå med, Adidas fullföljde hela "Blue Blast" serie av Billiga Fotbollsskor listade arbete. Innan "Blue Blast" kostym av röken har ännu inte klar X 16.1 med mer djupa moln och gömda bland de blå passionen igen svepte från.Adidas X Fotbollsskor allt, inklusive "mörk natt / effekt pulver / fyrverkerier blå" läder version X 16.1 till dem som söker ett bättre skydd, lätta skor baseras på den traditionella touch av spelarna för att ge det bästa valet. Blå fyrverkerier vid h..

Adidas för Glitch 17 lanserat två nya fotbollsskor

Adidas med två "svart / röd / vit" och "gul / orange / grön" stövlar, för begreppet Billiga Fotbollsskor Glitch 17 öppnas uppdaterings duett. Detta är Adidas Glitch 17 serie av 11: e och 12: e upplagan av den officiella färg, så att fans har en mer varierat utbud av fans.Sedan införandet av Adidas 2016 Glitch denna ensamma fotbollsskor serien Glitch hela vägen till den traditionella fotbollsskon designkoncept för att utmana och utmaning, det kallas den traditionella Adidas Fotbollsskor in..

Adidas Inspirerad EQT Limit Ovanliga fotbollsskor

Adidas nyligen för ACE 17 + Tango PureControl, Copa 17.1 och Mundial Team tre Billiga Fotbollsskor ny utrustning version (benämnd EQT), blivit det senaste samling av begränsad samling av familjemedlemmar.EQT rent från den bokstavliga betydelsen att förstå, är att förlora EQT-serien är den mest uppmärksamhet till utförandet av själva utrustningen, arbetar för att ge användare med utmärkta sport feedback. 1991 föddes i början av mycket uppmärksamhet, inte bara med den dåvarande Adidas ikoni..

Adidas släpper Glitch 17 nya fotbollskor

Sedan Adidas officiellt lanserade Glitch Billiga Fotbollsskor sedan det inledde den blomstrande guldåldern. Nu har den inlett sin 18: e officiella skorfärg, som är äkta blå, läder med läder, huvudet på de yttre stövlarna. Den uppdaterade Adidas Fotbollsskor är mörkblå, den främre användningen av det traditionella naturliga läder; Denna design är en utseende för de som föredrar läderens beröring och införandet av dem som känner. Glitchs nuvarande kanal är också relativt enkel, kan bara..

Adidas släppte Messi exklusiv version av Nemeziz fotbollskor

Även om Adidas släppte en speciell version av färgen Billiga Fotbollsskor är inte förvånande, men Messis senaste fot av detta verkar vara ett undantag. I slutet av veckan kommer Messi att bära den exklusiva Nemeziz fotbollsskor debuten.Med den senaste Nemeziz 17.1-zebra färgversionen av de olika, har den här speciella Messi Fotbollsskor en särskild skillnad.Känd som 360 Power Bandage, det vill säga, designen av den övre inspirationen kommer från medicinska bandage. Och den vanliga version..

Bale bär Adidas anpassade upplaga X 17.1 fotbollskor till tränin

Real Madrid-klubben Gareth Bale led skador den här säsongen, men han har gjort denna lördagskväll hemma i Champions League-debuten, Bale vill inte missa chansen att vinna cupen hemma. Sammanfaller med Adidas X-serien Billiga Fotbollsskor -ersättare, när Adidas trycker på stjärnan, Bale förstår naturligtvis första gången på en ny X 17.1, men Bale efterfrågar skor, är hans fötter X 17.1 helt i enlighet med personliga preferenser för att designa spelare anpassad version .Även om du är den frä..

Adidas släpper Glitch 17 Terraskin fotbollskor

Terraskin "nya nya Adidas Glitch Billiga Fotbollsskor kommer officiellt att släppas i morgon tack vare Adidas starka varumärke överklagande och inflytande, har Glitch blivit en ström av fotbollskor innovation.Adidas släpper Glitch 17 Terraskin stövlarBilden visar de nya Adidas Glitch Terraskin stövlarna. Denna uppdatering av de här nya stövlarna är främst svart, ovanstående förenade de röda, gula och vita tre linjerna med fina linjer, skorna utanför de tre staplarna är också svarta.Adidas ..

Adidas Nemeziz Messi 17+ 360Agility fotbollskor

Messi-versionen av Nemeziz Billiga Fotbollsskor senaste foto och släppdatum har släppts. Denna sko kommer att släppas den 29 juni 2017, några veckor senare.Men Messi själv verkar 17 + skor tycker inte om, han gillar inte att ha på sig den här skosnören och i träningen bär Messi fortfarande 17.1Adidas Nemeziz 17+ 360Agility Messi Fotbollsskor är gjorda av svart, och både sålarna och bandningarna är svarta.I hela den svarta kroppen mot bakgrunden är Messis ord och exklusiva logotyp på grund ..

ADIDAS ACE 17+ PURECONTROL Confederations Cup begränsad upplaga

Adidas släppte en begränsad upplaga Billiga Fotbollsskor serien öppnade i helgen 2017 Confederations Cup gardin, röd och vit färg är också tre barer meddelade i sommar fotboll har börjat.Lace-free Confederations Cup Series innehåller ACE 17+ Purecontrol och X 17+ Purespeed fotbollskor. Använda röda och vita tvåfärgade adidas ACE 17 + Purecontrol fotbollskor till den senaste designen med en ny generation av icke-shoelastiska fotbollskor och begränsad försäljning, som Adidas limited edition ..

Adidas Ace 17+ PureControl fotbollskor magnetisk storm exponerin

Adidas Ace 17+ PureControl Billiga Fotbollsskor som en del av exponeringsexponeringen för den magnetiska stormen av den nya färgen. Allt svart, inget mönster av ny färg kommer att lanseras i början av juli.ADIDAS ACE 17+ PURECONTROL - CORE BLACKSom en lågt nyckel ADIDAS ACE-fotbollsskor, har den magnetiska stormserien en svart övre, med en subtil regnbågsfärg med tre bar och matt svart och vitt yttersåle. Magnetisk storfärg med den tidigare versionen av Adidas ACE Fotbollsskor + PureContr..

Adidas Glitch 17 fotbollskor lägger till 'Pyro' ny färg

Adidas regler är att antända passionen och inspirera talang, de nya Glitch 17 Billiga Fotbollsskor na kom också till."Pyro" -kit tillgänglig, adidas Glitch 17 erbjuder ett brett sortiment av stilar för externa stövlar uppnådde också 30 modeller. Ja, det här är ett mycket bra val. Tre barer är angelägna att insistera på att bryta den traditionella färgen och designen, så att spelarna är vaksamma men kan träna fritt. I slutändan valde de att använda ett nytt koncept av fotbollskor enkelt l..

Adidas släppte officiellt X 17.1 "Pure Stealth" fotbol

X 17.1 "Pure Stealth" gömd skönhet Billiga Fotbollsskor på de antika fotbollsskor på den vanliga bruna kappan för att gå med i Adidas limited edition fotbollsserie.Med lanseringen av Storm Set fortsätter Adidas att starta en kombination av X och ACE 17.1, med speciell färg och kreativ utseende. De två mönstren är helt olika, X 17.1 "Pure Stealth" med den äldsta bruna sig själv förklädd som antik fotbollskor.Den bruna du inte behöver, eftersom den här färgen Adidas Primeknit Fotbollsskor ..